Yer |
Konya |
Tarih |
2013 |
Kapasite |
Günlük 1.200 büyük baş, 3.000 küçük baş Et ve Et Ürünleri, 120 ton şarküteri ürün, 25 ton donuk ürün, 20 ton işlenmiş taze et ürünleri, 75 ton değerli et üretimi |
İnşaat Alanı |
26.000 m² |
Arazi |
55.000 m² |
İş Kapsamı |
Tam Süreç Yönetimi; Mimari ve Mühendislik Projeleri (Statik, Mekanik, Altyapı, Mekanik Borulama), İhale Süreci Yönetimi, Yapım Süreci Yönetimi, İşletmeye Devir Süreci Yönetimi |
Proje Özellikleri |
Et Entegre Tesisi, Kesimhane, Elektromekanik Borulama Sistemleri, Parçalama, Depolama, Soğuk Depolar, Fermantasyon, Paletleme, Ambalajlama, Pişirme, AR-GE, İdari Yapılar |