PANAGRO ET-SÜT ENTEGRE TESİSİ

Yer Konya
Tarih 2013
Kapasite Günlük 1.200 büyük baş, 3.000 küçük baş Et ve Et Ürünleri, 120 ton şarküteri ürün, 25 ton donuk ürün, 20 ton işlenmiş taze et ürünleri, 75 ton değerli et üretimi
İnşaat Alanı 26.000 m²
Arazi 55.000 m²
İş Kapsamı Tam Süreç Yönetimi; Mimari ve Mühendislik Projeleri (Statik, Mekanik, Altyapı, Mekanik Borulama), İhale Süreci Yönetimi, Yapım Süreci Yönetimi, İşletmeye Devir Süreci Yönetimi
Proje Özellikleri Et Entegre Tesisi, Kesimhane, Elektromekanik Borulama Sistemleri, Parçalama, Depolama, Soğuk Depolar, Fermantasyon, Paletleme, Ambalajlama, Pişirme, AR-GE, İdari Yapılar