PANAGRO ET-SÜT ENTEGRE TESİSİ

Location Konya
Date 2013
Capasity Günlük 1.200 büyük baş, 3.000 küçük baş Et ve Et Ürünleri, 120 ton şarküteri ürün, 25 ton donuk ürün, 20 ton işlenmiş taze et ürünleri, 75 ton değerli et üretimi
Construction Area 26.000 m²
Land 55.000 m²
Work Scope Tam Süreç Yönetimi; Mimari ve Mühendislik Projeleri (Statik, Mekanik, Altyapı, Mekanik Borulama), İhale Süreci Yönetimi, Yapım Süreci Yönetimi, İşletmeye Devir Süreci Yönetimi
Project Features Et Entegre Tesisi, Kesimhane, Elektromekanik Borulama Sistemleri, Parçalama, Depolama, Soğuk Depolar, Fermantasyon, Paletleme, Ambalajlama, Pişirme, AR-GE, İdari Yapılar